【做人母親甚艱難】囝囝打針淒厲嚎哭 官恩娜:痛在我心
2017年10月26日07:00

官恩娜自從兩年前生咗囝囝BéBé G後,樂於湊仔,佢個社交網站上嘅BéBé G相可能就嚟多過自己相,日前更留言︰「為甚麼沒有人早一點告訴我做媽媽是這麼開心?」愛上做媽媽嘅Ella,目前已經陀緊第二胎。

Ella嘅社交網站通常都貼開心相,溫馨洋溢,但係呢日佢個post就令人好心噏。佢上載咗BéBé G打針嘅情況,雖然Ella已經攬到BéBé G實一實,又不停摸頭安撫,但係BéBé G仍然喊得好淒涼,放聲嚎哭,要兩名醫護人員捉實先打到針。Ella留言:「打在你身,痛在我心...」,更為片段加上恐怖配樂!

打在你身,痛在我心... #gabrielantoniomaurellet #24months #26weekspregnant

ekMaurellet 官恩娜(@koonella)分享的貼文 於 2017 年 10月 月 25 1:25上午 PDT 張貼

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽