王菀之賴節日減唔切肥 軒仔為演出剃光腳毛
2017年10月08日21:35
王菀之這肉腿真的不得了!

【星島日報報道】王菀之(Ivana)與張敬軒昨晚合體在澳門開騷,軒仔在台上自爆為了穿一條很窄的褲要剃腳毛,他笑說:「係呀!我今日冇晒啲腳毛,為咗呢條褲我花咗成個鐘剃晒啲腳毛,因為條褲好窄身又多拉鍊,經常夾到啲腳毛,所以要剃光腳毛!不過講剃腳毛都有掌聲,相信我都係第一人!」軒仔在台上又險當眾甩褲,笑說:「當時我唱唱下歌,突然聽到條褲『啪』一聲,條褲好似鬆咗,幾驚甩褲呀!」在旁的Ivana 插咀說:「你咪賴條短褲,之前你著係鬆,依家窄咗你坐低唱歌我都聽到爆線聲,好在我遮住你。」軒仔乘機反駁Ivana 說:「你點止遮住我,成隊Band都俾你遮到啦。」另外,軒仔在握手環節時被人搶咪,不慎撞傷嘴唇,他笑謂因為有人想搶他支咪,他覺得支咪比他更重要,所以角力下撞到嘴唇。

Ivana就自言大隻是因為健身,說:「其實喺2月香港站係近新年期後,我已經開始戒口,不過我就由紅館完騷後食到依家,所以我減唔切,今次澳門站係中秋節期間,我又食咗好多月餅!」軒仔則自言大隻在下半身,手多多的Ivana就偷襲拍打了軒仔的肚腩一下!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽