【5臥底炸死定詐死】洪永城:一集咁少?何雁詩:我死咗未呢?
2017年09月19日11:17
5臥底在玩石仔遊戲時炸死了

【星島日報報道】無線劇《使徒行者2》昨晚首播,第一集就帶來大震撼場面,卓Sir苗僑偉帶住5個臥底在泰國進行任務,完成後正向上司報喜領功,5個臥底卻在屋內被炸得粉身碎骨,卓Sir傷痛得肝腸寸斷,之前點解成班人跟泰國人對話,除了沙嘩啲吸外,全部泰國人都跟他們廣東話對話?都已不重要。

5個臥底洪永城、何雁詩、連詩雅、楊潮凱和古明華說是客串玩玩,但個個出少少戲都好型格,角色性格明顯,好多網民就話不相信5人就出這麼快玩完。無線劇成日玩「翻生」,最新代表作是剛播畢的《踩過界》中Never李佳芯明明死了,結局完了都要出現;今次洪永城同何雁詩都在社交平台似有劇透,洪永城在微博留言:「一集咁少,會不會呢?」何雁詩就在instagram貼上與連詩雅合照,留言:「對於我係(喺)使徒行者2第一集一黎(嚟)就死左(咗),我身邊嘅朋友一致表示好爽。反而我自己睇到有d(啲)眼濕濕⋯其實我唔想死架(㗎)!定係我死咗未呢⋯?」

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽