旅遊達人Jerry C大推性價比高「藥用+祛痘」 背脊水 日本樂天No.1 打擊痘痘不求人
2017年08月24日12:00

夏天又熱又潮濕,搞到「成頭汗兼油笠笠」,汗水混合油脂,令肌膚很易長出痘痘,心口、背脊都是暗瘡的重災區,仲會留有暗瘡印,穿起小背心、泳衣,「印印」就會原形畢露,好尷尬呀!用暗瘡膏又怕弄污上衣,用背部噴霧效果又不夠集中,幸好小編早前在網上發現了旅遊達人Jerry C.有好介紹,就是這支面、身都用得的 背脊水Eaude Medica,有幾好用?即刻同大家去睇睇。

Presented by:Eaude Medica

Text:Zoe

日本樂天No.1 醫藥部外品「藥用+祛痘」 背脊水

雖然市面上有不少暗瘡產品都可以對令頑固的暗瘡,但暗瘡膏會弄污衣物又「黐笠笠」,背部噴霧就「太散太唔集中」,搞到暗瘡「噴極都唔好」,就是沒有一支可以完美地「照顧」背脊的需要。不過原來細心的Eaude Medica,就特別推出了一支可用於全面及全身的醫藥部外品「藥用+祛痘」背脊水,仲配備「神秘小小工具」――「暗瘡不求人」,簡單3個steps,就可以幫你對付背部痘痘,易用又有效!

就連旅遊達人Jerry C.都超like這支Eaude Medica背脊水,仲親身示範有幾好用!標準價:$168/400ml(銷售點:萬寧)想睇更多,即click:http://bit.ly/EM_Jerry
Jerry C.話就算痘痘長在背部,只要用 背脊水加上暗瘡不求人「拍、拍、拍」,就可以用暗瘡講byebye!面部肌膚都啱用呀!
背脊水用法好簡單,只需要每次在「暗瘡拍拍」上夾上一塊乾淨化妝棉,再倒入適量的Eaude Medica背脊水,然後在背上「拍、拍、拍」,易用衛生又高效,good!具藥用功效!屬醫藥部外品的 背脊水

Eaude Medica 背脊水是日本「醫藥部外品」,具有藥用功效,內有雙重去暗瘡成分:甘草酸二鉀及異丙基甲基苯酚,能為肌膚帶來抗敏、殺菌雙重功效,兼可以提升肌膚的防禦力,不單止可以對抗痘痘,仲可以預防暗瘡滋生,用後背部肌膚沛清涼涼,好清爽舒服呀!除了可以用來「拍拍暗瘡」,如果初起暗瘡,可以用浸滿 背脊水的化妝棉敷5分鐘,涼浸浸的感覺可以紓緩,令到痘痘紅腫消減。若然自行做「針清」,亦可以用Eaude Medica敷敷進行了針清的位置,就可以褪紅兼收毛孔。容量仲有400ml,比起市面上其他牌子只有100ml抵用得多,可以用足多個月,真是性價比超高。

Eaude Medica 背脊水有雙重去暗瘡功效,針清後用來敷一敷,即刻紓緩無紅腫,400ml 大大支,真係好多用途呀!

相關文章:

韓國大熱 粉刺黑頭清潔棒 不用擠不會擴大毛孔

瘦身不瘦胸!3招即有好身材 食五穀雜糧、按摩都Work

減肥神半年甩肉20kg!必讀這5個懶人瘦身小習慣

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽