爭取紅館開個唱 陳柏宇 拒除衫騷肌 :好似做鴨咁!
2017年08月01日16:12

陳柏宇 (Jason)早前與模特兒女友符曉薇 (Leanne) 終於拉埋天窗,結束六年愛情長跑,Jason更特別錄製新歌〈 霸氣情歌 〉,又搵到老友林奕匡及黃偉文(Wyman)分別作曲填詞,認真甜蜜。新婚的Jason在本刊專訪中,除咗分享同太太甜到漏相處,又大談入行以來的發展,提到Jason好想在紅館開個唱,佢揚言會積極地計劃,但謝絕除衫騷肌,因為「好似做鴨咁!」

photo:新傳媒資料庫

陳柏宇 唔係好進取 個唱拒騷肌

Jason新歌〈 霸氣情歌 〉,由老友林奕匡及黃偉文(Wyman)分別作曲填詞,Jason透露二人相識多時但卻首次合作,一切都是緣分:「其實半年前佢嚟睇我演唱會,完場我同佢影咗張相,乘機以send番張相畀佢做藉口,攞咗佢電話,問佢可唔可以幫我寫詞。緣份嚟,我本身唔係好進取嘅人,以前對於自己去爭取一啲嘢嘅心態同依家有好大唔同,以前容易啲鑽牛角尖,唔想咁厚臉皮喎、唔想

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽