蘇韻姿 33C心形胸再現《愛.回家》熱爆Amazing Summer
2017年07月21日15:54

無綫處境劇《愛.回家之開心速遞》播咗接近半年,大家都開始熟悉劇中的人物,其中一個觀眾勁鍾意的角色就係由上屆港姐 蘇韻姿 (Andrea) 飾演的熊心如「紅衫魚」!昨晚一集就講到熊心如去沙灘玩水,佢久違的着上三點式大晒索爆身材,睇到一班觀眾心心眼!果然,就算係輕鬆處境劇,都係有番呢啲情節好睇啲……

蘇韻姿 久違的三點式

昨晚劇情講到熊心如約阮政峰飾演的池子孝去沙灘上堂,點鬼知子孝諗歪一面,以為心如特登約佢出黎玩水,更瘋狂FF同心如玩水的情況!但原來心如帶子孝去沙灘,體驗絲綢之路的生活。蘇韻姿喺《開心速遞》一向密密實實,對於今次泳裝演出獲到大家注目,佢都好開心同多謝觀眾支持。

泳裝環節搞硬港男

其實蘇韻姿身材正都唔係咩新聞,當年佢在港姐泳裝環節大晒33C心形胸,極盡性感誘惑人!之後被安排與港男參加者胡㻗一同進行問答環節,扮演一對多年好朋友,期間胡㻗表情生硬,仲一直用手遮住重要部位,睇嚟係受唔住誘惑,某啲部位要舒展一下……

快人一步拍劇

查實上年港姐競選結束,當馮盈盈、劉穎鏇等人仲做緊親善活動時,蘇韻姿已經為《開心速遞》及《老表,畢業喇!》開工,快過晒佢哋一步拍劇!過往港姐競選都有唔少大熱佳麗入唔到三甲、不過就極速簽約大台做藝人的例子,今次蘇韻姿亦都唔例外!

全文完

相關文章:

千語BB箍煲成功 林峯御准入住新愛巢

老竇做教育局高官 何浩文 屈住荃灣工廈

7至12個月啱食!韓國大熱Baby O有機 幼兒零食

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽