小嶋陽菜露 波邊!我敢講 唔係坦蕩蕩先叫性感
2017年07月19日19:47
0
0

坦蕩蕩露出嚟係正嘅,但偶爾俾番少少神秘感,始終人係鍾意FF、幻想,就好似一份禮物你希望自己親手拆開而唔係「現兜兜」俾你。曾經睇過一項外國男士網站調查指,好多男人鍾意睇side-boobs,即香港俗稱的 波邊 ;如果你試下喺Instagram search #sideboobs,保證會搵到一系列令你大飽眼福的「肉照」。

波邊 Girl一覽

以下我哋會精選一打上乘 波邊 照,齊集歐美日各地佳麗俾大家過一過目。當然,你要有番咁上下身材先可以做到 波邊 Girl。

Emily Ratajkowski

Emily-Ratajkowski-arm-bra
Emily-Ratajkowski-arm-bra

身材一流而又唔介意響鏡頭面前裸露,結果就成為今時今日多個fashion brand爭相用的廣告模特兒。想睇佢第一齣成名作,可以翻睇Robin Thicke的〈Blurred Lines〉 MV,記住係unrated version。

Gigi Hadid

波邊3
波邊3

呢位著名模特兒都係性感尤物的代表人物之一,好明顯地Gigi係正過佢個妹Bella Hadid多多聲,一頭閃耀金髮再加電死你的碧藍眼睛,叫你如何招架。

小嶋陽菜

波邊
波邊

鬼妹始終有距離感,都係東洋的妹子吸引。小鳩陽菜呢種身材唔算好澎湃但勝在夠自然,身高又有1米6幾,可以做女朋友就fit啦。

覓和美子

波邊2
波邊2

覓和美子同圖下的片山萌美都係「巨人一等」的G級美女,最緊要係樣貌夠晒清純呀嘛。

片山萌美

波邊6
波邊6
波邊7
波邊7

白衣麻衣

波邊4
波邊4

上個月日本Oricon公布2017年上半年寫真集銷量排行榜,人氣女團乃木坂46成員白石麻衣憑《PASSPORT》(パスポート)排名冠軍,榮登新世代寫真界女王!

(11569)

這篇文章 小嶋陽菜露 波邊!我敢講 唔係坦蕩蕩先叫性感 最早出現於 MENTALK 有班男人

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽