【K韓公社】這些年採訪過的韓星 —– BTOB
2017年07月18日22:44

呢個7月,韓迷真係好唔得閒!啲韓星密到黎渡假咁款。aki都將啲星既行程搞亂哂呀!而岩岩完左個concert既BTOB,唔知你地又有無去到呢?我都送左兩套門票比大家架!你睇下粉絲妹妹佢地幾開心!!無呃你地架~~黎緊仲有好多好野益你地架!記得留意住我啦!

講反個concert,aki都好耐無出動採訪喇~而BTOB呢次,確係令小妹幾驚豔!以往BTOB不嬲比aki既印象都係跳舞,有時暗黑系但又好搞笑既一隊組合,一直都唔知道,佢地既唱功係咁犀利!聽到都呆一呆,全個演唱會有9成係情歌!!一路都以為同往常一樣,舞曲為主,點知完全係情歌聽證會~聽出耳油呀!

最深刻係,成員SOLO部分,炫植以勁標準國語唱出台灣歌手林俊傑既 < >,聽到身邊同事都話,佢係台灣人定韓國人??仲要真係好好聽~全場都忍唔住跟住佢,由頭唱到尾!係MC環節時,佢地講到BTOB七位成員係一道彩虹,少左任何一個,都唔會變成彩虹!炫植一聽到呢兩個字,就諗起周杰倫既< >,仲即席清唱左一段添!!而陸星材就為左答謝歌迷咁鐘意佢係< >裡面角色,就唱左劇中既OST < >比大家聽!聽到全場都入哂神!

佢地仲好識做,走到黎粉絲到近距離接觸!又掟花又掟波波落黎,做足粉絲服務~~aki仲差啲接到成員閔赫既波波架!但始終力量有限,未到就比人截左T^T…但點都好,呢次演唱會真係十分盡興!希望下次OPPA們會帶齊哂六舊腹肌過黎香港啦,唔好再留係韓國啦~

後記: 佢地既APM記者會採訪,小小活動照,同大家分享埋啦!

原文連結:

【K韓公社】這些年採訪過的韓星 —– BTOB

相關文章:

「身心靈」健康與平衡分享會暨嘉許禮

Stars-HK娛網

本站集中報道娛樂新聞,包括在音樂圈、電影圈、電視圈、劇團裡面,歌手和演員的活動和最新動向等。我們採取「只談專業,不談緋聞」的編審方針,希望帶給讀者清新的體驗。無論是中、港、台、日、韓等地的大明星以至新人的消息,娛網都會悉數報道。我們也會重點發掘未來新星,致力推廣。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽