麥明詩 短裙玩色誘 何浩文英雄救美
2017年07月14日16:35

TVB劇《賭城群英會》開播至今,劇情觀眾唔多欣賞,不過爆點一浪接一浪,昨晚一集首次拍劇的「十優港姐」 麥明詩 (Louisa)犧牲色相,以短裙Look色誘由于天龍飾演的IT同事Simon套取資料,更被對方灌醉帶上房!正當Simon諗住食硬 麥明詩 嗰陣,何浩文就衝入房上演一幕老套到暈的英雄救美!

麥明詩 短裙玩色誘

劇情講到何浩文飾演的瀟灑要調查梁Sir與屠東海的關係,必須進入數據房取得資料,但係數據房保安系統深嚴,必須用Simon的紋身和指紋解鎖。而 麥明詩 為了幫何浩文拎取得機密資料,就以貼身短裙look色誘Simon,自己投懷送抱,單身同佢落酒吧挑戰,諗住一鋪隊冧佢。

飲醉被帶上房

點鬼知原來Simon由細喺酒吧玩大,飲酒完全冇難度,但 麥明詩 飲咗幾杯就開始四眼昏花。Simon梗係食住個勢,周身抽水,仲帶埋對方去酒店繼續玩!觀眾就覺得麥明詩個醉貓樣認真唔掂,次次都反下白眼,對眼半開合就算。

何浩文英雄救美

入到酒店房,正當Simon諗住食硬麥明詩之際,何浩文就出現上演英雄救美,一拳打暈IT狗後抱走麥明詩,佢被何浩文抱住嗰陣仲冧到不得了!雖然麥明詩的演技平平,但話晒第一次拍劇,而且敢搏敢試唔錫身。如果大台冇咩新血,相信將來都會繼續睇到麥明詩的作品!

全文完

相關文章:

梁漢文 12首經典苦情金曲

日本樂天20週年慶!必搶Supreme滑板、STUSSY潮物

2017港姐 12強一覽 最細17歲

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽