【K韓公社】Aki有禮物想送比你地呀!
2017年07月05日20:11

唔經唔覺男團BTOB又要黎香港開CONCERT啦!!而呢次好開心主辦方佢地送左2套(一共4張)價值$1080既門票比aki呀!有好野當然要同大家分享啦!

Aki會係呢度送出一套比大家!!只要完成兩個步驟就可以啦!

步驟1) LIKE STAR HK 娛網 粉絲專頁

LINK: https://www.facebook.com/starshk/?fref=ts

步驟2) 係呢個POST到TAG一位朋友,再留言話比aki知,你點解咁想睇BTOB啦!

結果會係7月12日晚上時間公佈架~而得獎者會有專人聯絡你喔!

O.S :(喂喂喂!!你仲有一套去左邊呀!!咪扮哂野自己吞左呀=___=)

你地放心!我又點會咁對你地呢~~而另一套,交左比aki既老友「B家」佢地玩呀!想知道要點樣先拎到?就留意佢地既Facebook粉絲專頁啦!

B家닭갈비FB專頁:

https://www.facebook.com/Bgafamily/?fref=ts

原文連結:

【K韓公社】Aki有禮物想送比你地呀!

相關文章:

慶回歸青年音樂節 吳傑莊、郭永亮有電話鈴聲恐懼症

Stars-HK娛網

本站集中報道娛樂新聞,包括在音樂圈、電影圈、電視圈、劇團裡面,歌手和演員的活動和最新動向等。我們採取「只談專業,不談緋聞」的編審方針,希望帶給讀者清新的體驗。無論是中、港、台、日、韓等地的大明星以至新人的消息,娛網都會悉數報道。我們也會重點發掘未來新星,致力推廣。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽