【星B過復活節】陳敏之囝囝扮Nemo 雷頌德服侍蘇永康B仔 
2017年04月15日17:02
個個星B都好可愛,爸爸媽媽成功po相呃Like。

【星島日報報道】復活節長假有咩好做?娛圈的星爸星媽趁假期,都留在家中陪BB玩,叫埋朋友上屋企聚舊兼探B,一舉兩得。陳敏之拍下囝囝「冬至」雷子樂的呆樣,著埋《海底奇兵》 Nemo造型BB衫,可愛到爆燈。敏之祝大家「Happy Easter 」,Hashtag埋B仔係「#迷你版爸爸 」,似足老公雷偉信。

珍惜同囝囝Jazz相處的蘇永康,叫咗老友雷頌德孖埋老婆梁家玉(Jade)上門探B,話晒雷頌德都有三個囝囝,湊B功力有返咁上下。二話不說等Jazz飲完奶,雷頌德手勢熟練地為Jazz掃風,Jazz眼仔碌碌,連幫手拍片的Jade都笑指Jazz好嘆好舒服。留在家坐月的周汶錡(Kathy)唔驚悶,有好友薛芷倫到訪家中,湊下細仔Avner又陪大仔Jacques玩。薛芷倫見初生的Avner可愛到暈,忍唔住影低Avner口擘擘的樣子,點知影影下,Avner嘔咗少少奶出嚟,認真搞笑,Kathy又要出動服侍囝囝啦。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽