不只是白飯魚 5對春夏必備NIKE純白波鞋
2017年04月10日22:17

話咁快又到春夏季,而意味一櫃春夏裝要出籠,講到玩配色方面,白色波鞋依然是大行其道,大大少少的波鞋品牌都相繼推出白鞋款式,全白鞋設計簡約,容易襯衫,就連去年的紐約fashion week也換上白波鞋作謝幕,可見白色波鞋的地位超然。而NIKE亦是「玩白鞋」的高手之一,Presto、ROSHE TWO、Huarache、Air Max等鞋款無一未玩過全白配色,就連大人氣之作Flyknit Racer 亦加入全白行列,加上新品如Air Max LD-Zero、VaporMax等帶領純白波鞋大熱回歸,你又點可以無番一兩對喎!

text – kiki photo – Tony、NIKE

5對春夏必備NIKE純白波鞋

男裝全白系列按這裏

女裝全白系列按這裏

白鞋之所以成為大熱,無非是配搭上與黑鞋一樣百搭唔蝦人着,短褲、牛仔褲、裙甚至西裝同樣可以駕輕就熟,而且白鞋望落比較精神,稍有污漬就可以容易見到而作出清潔,因此白波鞋幾乎成為波鞋友必備的返工返學良品。

按這裏入手SB Blazer Zoom Low
按這裏入手 Air Max Zero Essential
按這裏入手 Air Max LD-Zero
按這裏入手Air Jordan 1 Retro Low OG
按這裏入手Air Unlimited

售賣點:NIKE

相關文章:

林家棟捱過30年 終奪金像影帝 4大經典劇集回顧

50句超實用Email常用職場英語 打工仔必睇

清新風格﹗女生最愛精美家品之選 Kitchen Kitchen ﹗

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽