爆關淑怡財困有志偉搞掂 林敏驄:贏咁多錢做咩
2017年04月06日17:36
林敏驄話關淑怡已答應任表演嘉賓,問到對方傳財困,他就說有志偉搞掂。

【星島日報報道】林敏驄為其作品展演唱會舉行記者會,宣布演唱會將於6月9、10日假紅館舉行,歌手好友譚詠麟、鍾鎮濤、鄭中基、草蜢、張衛健、李克勤、何超儀、蘇永康、劉浩龍等拍片支持。

阿驄由兩位身穿Bikini top的洋妞旁住出場,笑稱兩位法師幫老闆林建名開光;又笑主辦單位之一的黎瑞恩「大份」,是他的媽媽,現在是大媽。阿驄表示拍片的所有好友均會來任表演嘉賓,很多真正朋友,全無托手踭令他大為感動。問有否邀請關淑怡?他說:「有。(對方答應?)有答應,佢好positive,都有私訊。(有否關心她的近況?)有,佢有時都打畀我。(會否擔心她情緒起伏突然來不到?)唔會,同佢通話,ok。(有傳她財困?)呢啲(曾)志偉搞掂啦,贏咁多錢做咩!」阿驄亦有邀請郭富城,小美表示會度期。談到城城要結婚,他笑言到時已結完啦。另外,問女友(阮嘉敏)會否來?他反問:「邊個?諗多咗。(唔畀佢嚟?)冇呢件事,傻傻地。」(攝影:羅安強)

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽