稱同遊泰國被堂舅強姦 15歲少女:曾想過自殺令對方不好過
2017年10月13日08:00

一名15歲少女於去年與親友同遊泰國時,稱被其已婚堂舅父在酒店房非禮強姦,事主昨日繼續接受盤問,更表示曾想過自殺「等佢後悔對我做啲咁嘅嘢。」

事主表示,在事後曾向男友人表示「告佢唔入,我都唔會俾佢好過」,辯方問此話何解,事主哭訴「要令佢後悔對我做啲咁嘅嘢,我有諗過自殺,等佢後悔對我做啲咁嘅嘢。」她又指,案發後母親曾致電質問被告,對方亦承認強姦了她。

據事主與友人的WhatsApp紀錄,二人曾商討報警事宜,事主問男友人「咁人哋問我有冇性經驗呢?點答?」男方起初叫事主答「冇」,但之後改口著她答有,「大不了一齊死。」辯方即指事主與兩人根本曾發生性關係,故打算屈被告,事主則解釋指當時誤會了性經驗的意思,以為撫摸已等同性經驗,又指自己與男友人從沒發生性行為。

辯方續指,事主在看完醫生後向男友人表示「啱啱去咗驗埋佢有冇搞過我」又指其母認為被告「可能冇完成」等,男友人即反問「咁點知有冇性行為」,事主則表示要驗。辯方質疑,事主已清晰道出被告將陰莖插入陰道,為何仍要依賴醫生檢驗,事主則指有醫生檢驗咁才可確定「真係有發生」。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽