[24/7] What's New!女生圈最新鮮的3件事!
2017年10月10日18:00
0
0

Fashion /Palladium 全新Crushion Puddle TPZ系列

著波鞋嘅日子最怕就係落大雨,如果有對波鞋既舒服設計又靚,仲要防水嘅話就perfect啦!Palladium最新嘅Crushion Puddle TPZ系列就可以滿足哂我三個願望,鞋身同樣採用防水雨傘物料,鞋底則用上輪胎橡膠鞋底有塊狀胎面紋理,提供超強抓地力。配備仲有可拆卸之拉鏈鞋舌,可以有拉鏈或繫帶兩種不同穿法!

Beauty / Jurlique 全新身體護理系列

要呵護幼嫩肌膚,日常用嘅護理產品一定要天然無添加!天然品牌Jurlique經過兩年的研發,今個月推出四款全新沐浴露及身體乳,分別是玫瑰緻柔系列、柑橘清新系 列、薰衣草舒潤系列及檸檬活肌系列。醒神嘅天然香味,令人沖完涼成個人都放鬆哂!

Lifestyle / Erdinger 十月啤酒節啟動!

酒鬼係時候出動喇!來自德國的知名小麥啤酒品牌Erdinger今年繼續帶來最正宗嘅巴伐利亞文化,舉辦哥孛羅德國啤酒節!於 10 月 20 日至 11 月 11 日,Erdinger會係維多利亞港重現經典啤酒節帳篷、巨型充氣裝飾、德式路燈和巴伐利亞的傳統五月柱(Maypole),當然唔少得一系列 Erdinger 啤酒同德國美食,現場仲有多個緊張刺激的特色遊戲同live band,快啲約埋成理朋友一齊去啦!

星期日至星期四的入場費為$160(包括 1 杯啤酒)

星期五及星期六的入場費為$280(包括 1 杯啤酒及啤酒杯乙隻)

這篇文章 [24/7] What's New!女生圈最新鮮的3件事! 最早出現於 GIRLTALK 有班女仔

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽