【裝修知識】不可不知道的工具套裝 (艾華)
2017年09月14日17:19

五金工具相信係在座每位屋企都會有,佢地嘅存在唔起眼,但當你需要用時真係可謂係救你一命。以下裝修佬為大家誠意推薦呢款工具套裝,過百件工具齊備,滿足各種唔同工況需求,究竟有幾勁?裝修佬話你知。

0
0

呢款威克士五金工具箱配備非常周全,當中工具不少更係大家都會經常用到,包括有:衝擊鑽、鑽頭、螺絲批、手工鋸、鉗、士巴拿、羊角錘、拉尺、水平尺、界刀、膠帶、配件盒(螺絲、掛鉤、電線固定扣、圖釘)。

0
0

日常生活當中我地需要用到各種唔同類型嘅工具解決問題,但如果每件工具都獨立除咗不便收藏之外,而且仲唔方便外帶,呢款集合所有五金工具於一盒,方便存取之外仲唔會浪費空間,認真讚不絕口。

0
0

只需要一個工具盒,就可以滿足你所有願望,簡直係一應俱全,設想周到,家居必備!最緊要係價格親民,你仲等咩?

0
0

原文連結:

【裝修知識】不可不知道的工具套裝 (艾華)

相關文章:

【裝修佬話你知】天花剝落自救法

裝修佬

致力於令香港沒有麻煩/爛尾的裝修。為實現這個使命,全體裝修佬成員不斷努力,推動裝修、建材、家居市場的規範化,改變著數千萬家庭的裝修方式和置家理念,為用戶創造卓越的互聯網裝修體驗。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽