笑劉心悠太乖難覓男友 曾志偉:灌醉推佢入房都走返出嚟
2017年08月02日17:40
曾志偉、劉心悠出席月餅廣告首播會。

【星島日報報道】曾志偉、劉心悠出席月餅廣告首播會,心悠談到在廣告內彈古箏,但將古箏讀成「古精」,即被志偉笑她:「古精好難彈!點彈?」心悠尷尬傻笑。問廣告中二人是否演情侶?志偉笑指讓大家聯想。問像志偉般的男友是否好冧?心悠勉強點頭笑笑口,表示喜歡幽默男士,外表不重要。

問志偉會否介紹男仔給心悠認識?他笑說:「好難搵,佢百毒不侵,我認識的全是豬朋狗友。」心悠指:「事後(時候)未到。」志偉又笑她說現時是事前,未到事後。心悠謂朋友有介紹異性一起食飯,問她有否發展機會?志偉搶答笑說:「咩叫發展?灌醉推佢入房都走返出嚟。佢係呢行罕有乖乖女,冇咩唔好新聞。懷疑佢有病,做完野就返屋企。」談到中秋節怎過?志偉笑心悠就好難過,自己慣常要工作,要追月迎月,中秋不易過,72小時內不可因飲醉被抬走;心悠則坦言與媽咪返台灣與親戚慶中秋。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽