將赴日拍AV 麥紫莉 :唔怕搵唔到男朋友
2017年07月17日19:58

長沙灣一商場今日舉辦寫真活動,幾位性感索女為寫真月刊宣傳,其中最爆莫過於日前宣布去日本拍AV的36G 麥紫莉 (Chili)!期間Chili親切地同粉絲合照,仲唔小心請一位男士食波餅,佢受訪時承認公司為佢簽了兩部AV,片酬係每部20萬港元!只得20歲的Chili近日成為風雲人物,不過同場兩位姐姐對其言行似乎就唔係好同意啦!

麥紫莉 :港產AV女優第一人

擁有36G激爆上圍的Chili本為唔多出名的𡃁模,不過日前傳出佢下個月將遠赴日本拍AV,成為第一位香港AV女優,令佢頓時成為風雲人物!據知Chili身世坎坷,父親早年病逝,媽媽則患有腎病需要長期接受治療。所以Chili中六畢業、打工幾年後把心一橫,決定下海拍AV養家!

麥紫莉 :我唔怕打真軍

Chili接受訪問時言出驚人,表示自己自小已因為身材而受困擾,試過俾人喪望又俾人非禮。對於拍AV一事,佢就灑脫咁話:「同普通搞嘢一樣之嘛,只係多咗啲鏡頭,我唔怕打真軍,聽講日本男人持久力有限,下面(下體)又唔係巨物,我有乜好驚?」佩服佩服!

麥紫莉 :唔擔心搵唔到男朋友

今日Chili喺一商場出席寫真活動,身穿露肩連身裙示人,未有勁晒事業線不過一樣有睇頭,同粉絲合照時仲請對方食波餅!成為新聞人物後難免有啲緊張,不過Chili全程笑容滿面,尚算淡定。受訪時佢承認已經簽了兩部AV合約,不過未有透露詳情,又表示家人唔太贊成,但為賺錢都冇得後悔。另外Chlil又稱自己現時冇拍拖,亦唔擔心因拍AV會搵唔到男朋友!

Chili表示拍攝前會參考神級女優波多野結衣的作品,同時稱要努力減肥,現時上圍雖有36G,但體重逾120磅,希望可以瘦人不瘦胸。

曹思詩:「我建議佢俾人包好過。」

同場的曹思詩今年推出寫真集《Sexy on the Beach》,佢指自己係sell健康性感、陽光,今次寫真最激會有半裸同T-back。對於Chili會拍AV,CC就直言唔會效法,因為會俾全世界睇晒,而且有機會染病:「我建議佢俾人包好過。」

林雅詩:唔會為錢做呢啲事

至於林雅詩被問到如何同一眾模特兒鬥法,佢就話自己係平常心面對,只希望拍靚相留念。對於拍AV,林雅詩稱依家啲女仔好叻,有唔同諗法,鍾意做咩都得,但自己就一定唔會考慮,唔會錢做呢啲事!

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽