【女士小心】辣妹飲醉狂踢車廂 司機:阻住人搵食
2017年06月19日15:47

曾經有唔少人講過,好多時候的士司機都好怕車一啲醉酒人士,除咗擔心佢哋會嘔到成車都係之外,更擔心佢哋唔畀錢同唔落車。最近就有司機懷疑遇到一位醉娃,對方拒絕落車之餘仲要狂踢玻璃窗,搞到司機好無奈。

影片長 2 分 23 秒,當時的士司機接載一名身穿白色背心同短褲嘅少女,呢位少女似乎飲得相當醉,唔單止狂踢的士嘅玻璃窗,仲用手機大大聲播一啲 Clubbing 嘅音樂。司機出言制止佢再踢車門,醉娃則表現得相當不滿鼓譟,司機批評對方「阻住人搵食」,醉娃就話司機「睇唔起我」,又話踢爛玻璃窗嘅話佢會賠錢,繼續留喺車廂聽歌跳舞。

影片未有交代事件嘅最後發展,唔少網民都懷疑少女喺多咗,更有人質疑佢「 high 咗嘢」,唔理點都好,喺呢到都想奉勸各位一句,自己一個人嘅話千祈唔好飲得太醉,連累其他人之外,有時仲會連累埋自己。

網民留言:

陳玲:聽拒(佢)講野似飲大左咁

Kiko Li:香港人真大壓力

星兒:肯定high左(咗)野(嘢)

嘉豪仔:想姣的士佬?

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽