第二胎都係仔 周汶錡誕7.8磅B仔 老公驚呼:Is a Big Boy!
2017年03月20日17:54
今日早上Kathy先在instagram上載Jacques可愛相。

【星島日報報道】恭喜晒!42歲的周汶錡(Kathy)今日下午剖腹生產,順利誕下第二胎,為歲半的囝囝Jacques添個細佬,B仔重7.8磅,改英文名「Avner」。法籍老公Julien、Kathy父母都有去醫院探兩母子,Kathy經理人指BB樣子似足爹哋,還透露Julien看見細仔出世後即驚呼:「Is a Big Boy.」榮升做哥哥的Jacques未去探細佬,剛生完的Kathy則表示多謝大家關心。

今日早上Kathy先在instagram上載Jacques可愛相,企在檯上扮相撲手,想不到時隔數小時已順利生B,成為兩子之母。Kathy曾講過生3個就夠,更想追個女,睇嚟生完呢胎仍未會封肚。

關注我們Facebook專頁
    相關新聞
      更多瀏覽